Европейският проект за глобална мобилност – www.consumers-protection.org

Проект InfoCons в рамките на Световната организация – Consumers International стартира Европейския проект за прилагане на международните норми и граждански права чрез прозрачен достъп до спешни / полезни номера във всяка страна в съответствие с правилата и правата, предоставени от Организацията на обединените нации. Уникална платформа за глобална мобилност на гражданите.

Read too: E407 – Caragenan

В съответствие с Хартата на Организацията на обединените нации и правата на гражданите, както и международните и европейските разпоредби за прозрачен достъп до информация и подаване на жалби, Международната програма за потребителска информация (www.consumers-protection.org) осигурява достъп на граждани по цял свят на правилна, директна, бърза, прозрачна и лесна информация. Международната информационна програма предоставя на всички граждани неограничен достъп до контакт с обществени институции с цел информиране или решаване на проблеми. Програмата е предназначена за гражданите на вашата страна, но също и за транзитно преминаващите на територията на вашата страна граждани за развитие на професионална дейност, с туристическа цел или за други дейности.

Read too: E 211 – Sodium Benzoate

Other blog posts

Bisphenol A and phthalates in food packaging
We are concerned about what we eat, reading the labels of the products we buy and often trying to make the best choices. But how careful are we about the packaging of the products we buy? Sometimes we…
details
keyboard_arrow_up