InfoCons Uygulaması Romanya ve Avrupa’dan SOS acil durum numaraları bölümünü birkaç dilde (Rumence, İngilizce, Ukraynaca) olmak üzere başlattı! Hem ulusal hem de ilçe düzeyinde numaralar için

Dünya çapında benzersiz olan Ücretsiz InfoCons uygulaması, tüketicilere ihtiyaç duydukları tüm bilgileri tek bir yerde sunar. InfoCons uygulamasına kolayca erişerek, tüketiciler hangi dili konuşursa konuşsunlar – Rumence, İngilizce veya Ukraynaca, Romanya’daki tüm acil durum numaralarına erişebilirler.

Ayrıca okuyun : The dictionary with the terminology of food additives is available in the InfoCons Application ! Be informed!

Romanya topraklarındaki tüm acil durum numaralarına Ücretsiz olarak ve tek bir yerde sahip olma ve aynı zamanda bu numaraları doğrudan InfoCons uygulamasından arama imkanı, Rumen vatandaşları veya Romanya’dan geçiş yapan Ukrayna vatandaşları için gerçek bir yardımcıdır.

InfoCons uygulaması, Acil Durumlar, Ambulans, Polis, İtfaiyeciler, Tüketici Koruma veya Çocuk Koruma için numaraları toplar ve Romanya topraklarından herhangi bir vatandaşın basabileceği SOS düğmesini – taşıdığı ad ve uygulama içindeki acil durum numaralarının bulunduğu bölüm – oluşturur.

Ayrıca okuyun : E343 – Magnesium phosphates

Kullanımı kolay ve herhangi bir işletim sistemi için Ücretsiz kullanılabilir – IOS, Android veya Huawei, InfoCons Uygulaması, Avrupa’daki tüm ülkelerde acil durumlarda tüketicilerin doğrudan bilgiye erişimini kolaylaştırır.

Bilgi edinme hakkı vatandaşların temel bir hakkıdır ve özellikle acil durumlarda bu hak vazgeçilmez bir haktır. Kriz zamanlarında her dakika önemlidir ve fark yaratabilir. Böylece acil durum numaralarını tek bir uygulamada toplayarak arama sürecini kısaltmak, ekstra dakikalar kazanmak anlamına gelir ki bu bazı durumlarda çok önemlidir.

Mevcut duruma bakıldığında, bir yabancı uyruklu için doğru acil durum numaralarını bulmak zor olabilir. Bu anlamda Ücretsiz InfoCons uygulaması, Romanya ile ilk defa karşılaşan, dil bilmeyen ve işe yarar numaralar bulmakta zorlanan kişiler için önemli bir araçtır.

InfoCons uygulaması, SOS butonunda bulunan acil durum numaralarının yanı sıra tüketicilere tüketmek istedikleri ürünleri taratarak gıda katkı maddesi sayısını, tuz ve şeker miktarını ve ayrıca hangi içerik maddelerinin bulunduğunu öğrenme imkanı sunuyor. Romence ve İngilizce olarak sunulan bu bilgiler, ürünleri bilinçli bir şekilde satın almaya yardımcı olur. Tüm bunlara ek olarak, Ücretsiz InfoCons uygulaması, gıda güvenliği uyarılarını tüketicilerin dikkatine sunar ve bunlar gerçekleştikçe güncellenir.

Ayrıca okuyun : E341 – Calcium phosphates

“Jeopolitik bağlamda ve küresel güvenlik durumunda, acil durum telefon numaralarına erişim gibi acil sorunların çözümüne ilişkin bilgilere doğrudan, Ücretsiz ve anında erişim, etnik köken, cinsiyet, yaş, din, uyruk ve ülke ne olursa olsun bir normallik olmalıdır. bu bağlamda InfoCons, küresel olarak ilk kez, vatandaşların Küresel Olarak Benzersiz ve Ücretsiz InfoCons Yenilikçi Uygulaması içinde acil durum telefon numaralarına doğrudan, basit ve etkili erişim sağlayabildiği ilk üniter çözümü getiriyor. “

Other blog posts

Potassium Phosphate E340
  What is potassium phosphate E340? Potassium phosphate (E340) is a food allergen that that belongs to the class of acidifying, sequestering, stabilizing, leavening, buffering, and neutralizing substances. It is an inorganic antioxidant by nature.  In what forms…
details
keyboard_arrow_up