Te tudod, mennyit fogyasztanak az égők az otthonodban? Olvasd be az égők energiahatékonysági címkéjén található QR-kódot, és derítsd ki az üzemeltetési költséget az InfoCons alkalmazás segítségével!

Az átlátható, függetlenül kifejlesztett, világszerte egyedülálló és innovatív InfoCons alkalmazás immár lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy beolvassák az égők energiahatékonysági címkéin található QR-kódot, hogy azonnal hozzáférjenek az értékes információkhoz.

 

A QR-kód beolvasásával a fogyasztók megtudhatják az égők részletes műszaki jellemzőit, valamint a gyártóra vonatkozó információkat is, így a fogyasztók bizalmat nyernek a termék minőségét és eredetét illetően.

 

Az InfoCons alkalmazás hasznos információkat nyújt az újrahasznosításról is, például: naprakész információk vannak az egyes elérhető gyűjtőhelyekről. Az InfoCons alkalmazás fontos részleteket is tartalmaz az egyes helyeken elfogadott újrahasznosítható anyagok típusairól, így a fogyasztó biztos lehet benne, hogy helyesen hasznosítja újra termékeit.

 

Egy másik fontos szempont, amelyet az InfoCons App előtérbe helyez, az az égők üzemeltetési költsége. Az alkalmazás segítségével a fogyasztók hozzávetőleges értékeket kaphatnak az égők energiaköltségéről. Ez lehetővé teszi számukra, hogy összehasonlításokat végezzenek, és megalapozott döntéseket hozzanak az égők kiválasztásával kapcsolatban, így pénzt és energiát takaríthatnak meg.

 

Az ingyenes InfoCons alkalmazás lehetővé teszi az égők, háztartási készülékek és elektronikai eszközök energiacímkéjén található QR-kód beolvasását, hogy megtudja a következőket:

 

– Számológép a működési költség kiszámolására

 

– Energia osztály;

 

– Gyártó;

 

– Általános információ;

 

– Újrahasznosítás;

 

Azon termékek kategóriája, amelyek QR-kódja beolvasható az InfoCons ingyenes alkalmazással a következő:

 

– Hűtőszekrény;

 

– Mosogatógépek;

 

– Mosógépek;

 

– Szárítógépek;

 

– Televíziók és számítógép-monitorok;

 

– Égők

 

Az ingyenes InfoCons alkalmazás megkönnyíti a termékeken, például égőkön, háztartási készülékeken és elektromos készülékeken megjelenő információk helyességének ellenőrzését is. Így az energiacímkén található QR-kód beolvasásával az alkalmazás által generált információ összevethető a termékre írt információval, hogy az adott termék valóban a címkén feltüntetett osztályba tartozik-e, vagy éppen ellenkezőleg, tehát az információk nem egyeznek meg.

 

Az InfoCons alkalmazás nélkülözhetetlen eszköz azok számára, akik tájékozottak akarnak lenni, és fenntartható döntéseket szeretnének hozni ilyen téren is. Olvassa be a QR-kódot az InfoCons alkalmazással, és fedezze fel az égők műszaki jellemzőivel, gyártójával, újrahasznosításával és üzemeltetési költségeivel kapcsolatos információk világát.

Other blog posts

keyboard_arrow_up